Despre blog

Aş vrea să spun despre blogul meu, că este cel mai tare blog de pe planetă. Şi că indiferent de zi, săptămână sau lună, aici o să găsiţi cele mai tari chestii care pot exista pe internetul ăsta mare. Başca, în afară de chestiile ălea interesante de pe internet, o să mai găsiţi şi cele mai tari articole scrise de către subsemnatul. Dar, nu am să spun niciuna dintre ăstea, haha.

Am bolduit, aş vrea.

Aşadar, trecând peste toate visele mele, am să încerc să fac un rezumat cât mai corect pentru ceea ce înseamnă blogul meu.

În primul rând, acesta este un blog personal. Exact ca şi alte mii de bloguri personale din România. Un jurnal online. O hârtiuţă virtuală pe care scriu eu. Nu ies din nici un tipar, privind conţinutul lui. Pe el vei găsi gânduri, reacţii, idei de ale mele, discutabile sau nu. Informaţie pe care o găsesc pe internet şi vreau să o împărtăşesc cu alţi internauţi. Muzică pe care eu o apreciez. Fotografii şi imagini care îmi plac şi care la fel, vreau să le împart cu tine/voi. Şi asa mai departe.

Gânduri şi texte: toate articolele scrise, de pe acest blog, îmi aparţin în totalitate. Adicătelea, sunt scrise de mine. Mai puţin ălea care nu îmi aparţin. Şi pe care le voi nota ca atare. Haha. Drept urmare, toate gândurile sau mai rău, toate prostiile care îmi trec prin cap, o să ajungă şi pe blogul ăsta, într-o bună zi. Că sunt bune, că sunt rele, cine suntem noi să judecăm. Nu?! Haha. Am foarte multe de spus, după cum cred că deja ai observat, la o primă privire.

Şi am să am mai mereu, o părere. Dacă nu eşti de acord cu ea, eşti liber să o comentezi. Aici, sau pe unde mă mai citeşti. Atenţie însă, blogul meu nu este o democraţie. Este o tiranie.

Muzică şi chestii ascultabile: pentru că sunt un devorator de, tot ce înseamnă muzică, am să încerc şi pe blogul meu, să împart către cititori, gusturile mele privind această frumoasă parte din viaţa noastră. Adică, muzica.

Un singur lucru ar mai fi de adăugat aici. Pentru cei dintre voi, care vor intra aici cu impresia că au găsit un axat pe un singur gen muzical, vă asigur de la bun început că aţi greşit blogul. Îmi place orice gen de muzică, ba mai mult, ascult orice fel de muzică. Nu sunt adeptul unui singur stil muzical. Nu ascult o singură notă!

Drept urmare, pe blogul meu o să găsiţi muzică de toate genurile, începând cu cele mai grele chestii muzicale şi terminând cu cele mai uşoare melodii. Dacă înţelegeţi unde bat. E adevărat, aşa cum bine veţi observa, şi eu, ca orice alt om normal, am înclinaţii către un anumit tipar. Îmi place muzica veche, mai mult, sunt fanul anilor 90. Când după părerea mea, muzica a murit. Dar asta nu înseamnă neapărat că refuz un dance, house, techno şi/sau altele cum ar fi genurile mainstream. Tot ce înseamnă muzică bună, indiferent de an, o să fie ascultată de urechile mele, ascultăcioase. Punct.

Imagini şi fotografie: fiind un etern îndrăgostit de imagine, la mine pe blog veţi găsi, nu-i aşa, o grămadă de poze şi fotografii. Mare parte din ele, sunt luate de pe alte site-uri la care sunt abonat şi care fac din asta (prezentarea de fotografii tari) o meserie. Asta nu mă va împiedica însă, să împart cu voi toate imaginile şi fotografiile care mă impresionează pe mine.

Mai mult, ocazional, când o să am timp de hoinărit şi de fotografiat, o să mai aşez pe aceste pagini de blog şi fotografii realizate de către mine. Le veţi găsi pe aici. Nu, nu sunt profesionist. Sunt hobbist.

În linii mari, cam asta înseamnă această parte din blog. Fotografii faine, pe care le-am găsit pe internet şi fotografii de hobbist, făcute de mine. Cineva, spunea undeva, cândva, că cel mai bun aparat de fotografiat, este ochiul. Ei bine, consideraţi că prin această declaraţie, veţi începe cu mine un antrenament al aparatului vostru fotografic. Să vedem lumea împreună. Zic.

 

Cam atât pot să vă spun acum, despre blogul meu. Dacă aveţi întrebări, nelămuriri, sau alte curiozităţi referitoare la blog, puteţi să mă contactaţi prin intermediul formularului de contact, pus la dispoziţia voastră, în pagina de contact. Sau la office@misterx.ro. Fără frică, vă răspund fără nici o întârziere. Dacă am timp. Haha.

Toate cele bune şi lectură plăcută vă doresc. Al dumneavoastră, Sergiu. (mister x)