Formular de contact

Acum, pagina asta este pe mai toate site-urile. Nu trebuie să-ţi mai fac eu prezentarea. Mă gândesc, nu?! E o pagină de contact, prin intermediul căreia poţi să dai de mine. Asta dacă nu cumva ai dat de mine pe reţelele de socializare, prezente cu diferite iconiţe şi în bara din dreapta.

Oricum. Dacă ai ceva să-mi transmiţi, fi fără de grijă. Citesc toate e-mailurile. Aşadar, fără frică, poţi să foloseşti formularul de contact de mai jos. Nu e pretenţios, aşadar toată lumea ştie să-l folosească. Am o precizare însă. Atenţie la ce fel de mesaj trimiţi, pentru că nu voi răspunde decât la cele pertinente şi obiective. În rest, toate bune şi frumoase. Aştept veşti de la tine.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Numele tău (obligatoriu)

  Email-ul tău (obligatoriu)

  Subiect

  Mesajul tău

  (Atentie! Prin trimiterea acestui mesaj confirmati ca ati inteles si sunteti de acord cu politica de confidentialitate a site-ului.)

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

  Atenţie. Când vizitezi site-ul www.misterx.ro, când ne contactezi sau când apelezi la serviciile noastre, ne încredințezi informațiile tale.

  Îți luăm în serios confidențialitatea și nu vindem niciodată liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin conștienți de faptul că informațiile tale personale îți aparțin, facem tot posibilul să le stocăm în siguranță și să procesăm cu atenție informațiile pe care le împarți cu noi. Nu oferim informații unor părți terțe fără a te informa. Aceste informații sunt importante.

  Prin navigarea pe site-ul www.misterx.ro sau prin contactarea noastră prin formularul de contact declarari că ai fost informat în mod adecvat asupra prelucrării datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politică de confidențialitate”.