Termeni de utilizare

Prin accesarea blogului misterx.ro, iei la cunoştinţă că, deţinătorul lui şi în acelaşi timp editorul de blog, poate să efectueze orice fel de schimbări, fără să facă o notificare în prealabil către cititorii acestui blog. Pentru că orice domeniu de interes public, se conduce sub stricta supraveghere a unor reguli, şi acest blog are la rândul lui, un set de reguli. Iar acestea ar fi:

1. Pe acest blog, nu se practică democraţia. Pe acest blog se practică tirania. Deţinătorul de blog îşi asumă şi rezervă dreptul absolut de a controla, aproba, sau nu, orice material care se prezintă pe site, de la terţi.

2. Toate comentariile pe care vizitatorii site-ului le-ar putea pune pe acest blog, sunt păstrate în modul de aprobare, până când administratorul blogului le aprobă, dacă le aprobă.

3. Deţinătorul de domeniu îşi rezervă dreptul de a aproba orice alt material sau comentariu care poate fi pus în paginile blogului. Aici intră şi comentariile vizitatorilor.

4. Acest blog nu acceptă comentarii care conţin injurii, înjurături, note negativiste, comentarii rasiste, antisemite, sau păreri violente, către alţi vizitatori sau articole şi comentarii de pe blog.

Conţinutul blogului misterx.ro se supune regulamentelor naţionale şi internaţionale privind distribuţia de informaţie, în diferite forme, pe domeniile digitale. Iar prin această declaraţie, vă rog să luaţi la cunoştinţă că şi voi ca şi cititori ai acestui blog, vă supuneţi acestor regulamente.

5. Toate textele şi conţinutul de pe acest blog, pot fi preluate şi/sau modificate doar cu acordul declarat al autorului acestui blog.

În altă ordine de ideei:

Prin trimiterea către misterx.ro a oricăror informaţii sau materiale acordaţi misterx.ro o licenţă nerestricţionată şi irevocabilă de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite şi distribui aceste materiale sau informaţii şi sunteţi, de asemenea, de acord că misterx.ro are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-aţi trimis în orice scop. Totuşi, nu vom dezvălui numele dumneavoastră şi nici nu vom aduce la cunoştinţa publică faptul ca aţi trimis materiale sau alte informaţii către noi decât dacă:
(a) obţinem de la dumneavoastră permisiunea de a vă folosi numele; sau
(b) mai întâi vă anunţăm că materialele sau alte informaţii trimise de dumneavoastră către o anumită parte a acestui site/blog vor fi publicate sau folosite în alt mod împreună cu numele dumneavoastră; sau
(c) ni se impune prin lege să procedăm astfel.

Aceste condiţii şi termeni web sunt guvernaţi de legile României şi vor fi interpretaţi în conformitate cu legislaţia română. Dacă vreuna din clauzele prezentate mai sus sunt considerate ilegale, nule sau în contradicţie cu cadrul legislativ, atunci acestea vor fi revizuite separat, astfel încât sa nu afecteze validitatea şi aplicabilitatea celorlalte clauze.

Misterx.ro poate revizui în orice moment aceşti termeni de utilizare fără a anunţa în prealabil utilizatorii, operând modificările direct pe acestă pagină web. Este responsabilitatea ta să ai o situaţie actualizată asupra informaţiilor inserate online, iar prin continuarea utilizării acestui site web se înţelege acordul tău asupra modificărilor survenite în termenii şi condiţiile web de utilizare.

Pentru informaţii suplimentare, întrebări sau curiozităţi referitoare la aceşti termeni, puteţi să contactaţi administratorul/proprietarul site-ului, prin intermediul paginii “Contact“, sau la email office@misterx.ro