La mulți ani, 2023!

Ganduri date spre citire, in data de:

La mulți ani, 2023!Bună ziua, săru-mâna, să trăiți! Hai că a trecut și ăsta. Cu bune, cu rele, s-a dus. De-acum, cu capul înainte, în următorul.

Ce îmi doresc de la noul an? Sper ca într-un final să se termine toate mizeriile ăstea care se întâmplă prin lume. Să ne mai potolim un pic la căpuț. Să fim mai apropiați unul de celălalt. Să fim mai înțelepți. Mai îngăduitori. Mai buni. Știu, am baxat aici niște clișee, dar consider că întotdeauna o să fie loc în lume pentru a fi mai buni. Eu, voi, noi, toți.

Ce vă doresc vouă? Să fiți sănătoși, în primul rând. Să fiți aproape de cei pe care îi iubiți, apreciați. Să nu fiți singuri. Să vă fie bine. Să nu duceți lipsă de nimic. Să vă ocolească supărările. Și dacă nu vă ocolesc, să le rezolvați repede. Toate planurile pe care vi le faceți azi, să vi se împlinească și îndeplinească. Ce să mai, să aveți un an nou, EXACT așa cum vi-l doriți!

Și dacă tot începem anul într-o zi de duminică, vă doresc să aveți un an, la fel de relaxat și calm ca o zi de duminică!

La mulți ani cu sănătate, masă plină de bucate, voie bună, noroc cu carul, la mulți ani și sus paharul!

Să ne auzim cu bine la anul!

La mulți ani, 2023!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *