Țară de păreriști de meserie

Ganduri date spre citire, in data de:

Eu nu înțeleg de ce (în zilele noastre, nu-i așa?) lumea încă mai e intrigată sau nervoasă că nu știu ce politician merge la nu știu ce televiziune să dejecteze diverse. Și dă-i și discută, parlamentează, întoarce-o pe o parte, pe cealaltă, ba că-i bine, ba că nu, unul trage, altu-mpinge, ba că-i verde, ba maro.

Băi, oameni buni, voi nu știți anecdota cu scorpionul și cu broasca? E în natura lor, nene!

Sau, dacă tot sunt plin de aforisme astăzi, sunt ca scutecele, după cum zicea cineva, cândva, undeva. Și dacă sunt ca scutecele, la un moment dat se umplu de niște treburi. Care trebuie degajate pe undeva. Și unde e cel mai potrivit loc pentru asta, dacă nu la latrine?!

Mă rog. Pun totul pe seama căldurii și a soarelui care s-ar putea să vă fi bătut în cap.

Și mai tare mi se pare aia cu, nu știu ce site-uri de news nu vor să mai publice nu știu ce, despre nu știu cine. Tot politicieni. Hahaha. Așa, și?! Să fiți sanitari. Trăi-v-ar traficul umflat în statistici. Hahahah. Bă, mă lași. Și cică ei sunt ”presă”.

Lasă, bă, Închideți voi șandramaua că avem noi alți cetățeni, bloggeri, vloggeri, dătători de păreri și observatori, care ne relatează totul mai corect decât voi.

Altfel? Toată lumea bine, sănătoasă? Cum v-ați petrecut mini-vacanța de mini-vacanță? Hai că mai e un pic și vine crăciunul.

Ce bine că nu-i luni azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *