Recomandare: A Family Man (2016)

Ganduri date spre citire, in data de:

A Family Man (2016)Deși am văzut un miliard de filme, nu știu cum se face că, atunci când vine vorba de recomandat ceva, sunt întotdeauna în pană. Adică, mă blochez.

Așa că, astăzi, mai încerc o recomandare. Și am zis să renunț la trecut. Deci o să încerc să recomand filme mai recente (2016-207).

Așadar, dacă n-aveți la ce să vă uitați, recomandarea mea de astăzi este, A Family Man (2016).

”A Family Man” este o dramă care ne prezintă povestea unui headhunter de succes (Dane Jensen), unui om realizat din toate punctele de vedere. Dar pe care viața îl ia prin surprindere în cel mai rău mod cu putință.

Aflăm așadar din film, că munca nu trebuie să fie niciodată pe primul loc în viața noastră și că familia este întotdeauna pilonul pe care trebuie să ne sprijinim și pe care trebuie să-l sprijinim.

Cum se ajunge la această concluzie, va trebui să descoperiți pe parcursul filmului.

Una peste alta, îi avem în distribuția ”A Family Man” pe Leonidas… ăsta, pardon, Gerard Butler, care se mulează perfect pe rol și îl susține remarcabil. O mai avem și pe Alison Brie și pe Gretchen Mol (Boardwalk Empire). Și ultimul, dar nu cel din urmă, Willem Dafoe.

Deci, un cast rezonabil, pentru un film rezonabil.

”A Family Man” nu este un film greoi, ba dimpotrivă. Un film bun de o seară de weekend. De văzut în familie. Sau cu dragul/draga lângă tine.

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *