Recomandare: Wilson (2017)

Ganduri date spre citire, in data de:

Wilson (2017)Dacă tot am intrat în bucla cu drame și actori celebri, următoarea recomandare pe care o am pentru voi, este unul dintre ultimele filme ale lui Woody Harrelson. Mă rog, înainte să fie colonelul nebun din războiul cu maimuțele.

Ce ziceam?! Ah, da. Recomandare. Wilson (2017)

”Wilson” ne aruncă în povestea de viață a unui individ de vârstă mijlocie, singur, un pic nebun, care răspunde tuturor cu o sinceritate crudă, fără vreo mustrare de conștiință. Deci, un rol perfect pentru Woody Harrelson.

Wilson, personajul nostru principal, ajuns în pragul unei crize existențiale, își dă seama că e cam singurel pe planetă și cam nefericit. Drept urmare, recurge la tot felul de nebunii, pentru a-și împărți viața cu cineva.

Surpriză însă, cumva-cumva, universul, marile puteri, cineva, i-o aruncă din nou în viață, pe fosta lui soție (Pippi). De la care află că au un copil împreună, de care el nu știa. Drept urmare, scopul lui Wilson va fi să-și cunoască fiica.

Ce se întâmplă, cum se întâmplă și de ce, vă las pe voi să descoperiți.

”Wilson” este o dramă-comedie, care îl are în rol principal pe, așa cum spuneam, nimeni altul decât Woody Harrelson. O mai avem în distribuție și pe Laura Dern care arată mai bine ca niciodată.

Ce să mai. Așa cum am mai spus, un film ușurel. Un film bun pentru o seară de weekend liniștită. De văzut în familie sau cu cei dragi pe lângă.

Vizionare plăcută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *