Ce ne mai place măscăritul…

Ganduri date spre citire, in data de:

Da, mă. Asta era problema. Că o tanti nu știe să pronunțe imunoglobulină. De fapt, cam asta era singura problemă care rămăsese nerezolvată.

– Tanti Viorica! Tanti Vioricaaaaa! Se zice imunoglobulină, să(-ți)ru(p)-mâna. Să trăiți.

Gata, hai că am rezolvat-o și pe-asta. Îmi mulțumiți mai târziu. Acum să ne întoarcem la raiul în care trăim, în care nu mai există absolut nici o altă problemă.

Cursul valutar de azi:

1 Leu = 26 Dolari
1 Leu = 19 Euro
1 Leu = 17 Lire Sterline
1 Leu = 214 Yeni Japonezi

Știri din economie:

– CNADNR a câștigat, fără rival, proiectul pentru lucrările de construcție autostrăzi în toată Europa. Proiectul dezvoltat de Uniunea Europeană se numește ”Autostrăzi perfecte, ca-n România” și se desfășoară pe perioada unui singur an. Timp mai mult decât suficient pentru rezolvarea tuturor problemelor rutiere din Europa, de către CNADNR.

Datorită performanțelor din anii trecuți, CNADNR a fost invitat să-și deschidă birouri și în Franța, Germania și Anglia.

– Guvernul României a împrumutat Banca Mondială cu 2 miliarde de lei. În urma unor îngrijorări la nivel mondial, cum că ar putea fi posibilă o criză financiară pe viitor, Banca Mondială a apelat la Guvernul României pentru un împrumut care să susțină economia mondială.

Guvernul României a acordat împrumutul, chiar dacă doar acum două săptămâni deja împrumutase BEI (Banca Europeană de Investiții) cu încă 1 miliard, pentru a acoperi gaura lăsată de ieșirea Angliei din zona euro.

– Ministrul Sănătății, doamna Pintea, a declarat într-o scurtă conferință de presă, că va face tot posibilul ca anul acesta să termine mega-construcția Spitalul Neamului.

Întrebată de către jurnaliști de ce este așa pornită să construiască spitale peste tot, doamna ministru a declarat:

– Suntem în concurență directă cu bisericile și Ministerul Cultelor. Pentru fiecare biserică construită, noi vom construi două spitale. Și-o morgă!

În aceași conferință de presă, doamna ministru a subliniat că la Roșiorii de Vede există un regionalism bine împământenit și că la imunoglobulină, în zona respectivă, i se spune imunoglobină.

Știri din politică:

În urma ultimului congres PSD, domnul Dragnea și-a anunțat demisia din toate fotoliile pe care le deține. Inclusiv ăla de acasă. El a declarat jurnaliștilor că:

– Nu mai e nimic de făcut. Nimic-nimic. Totul merge strună. Pur și simplu nu mai am ce face. Stau toată ziua la birou și mă plictisesc.
– Păi și ce-o să faceți acum? l-au întrebat reporterii.
– Cred că o să-mi deschid un barber shop. Ceva doar pentru bărbați adevărați dar plăcuți, agreabili și competenți. Și neapărat civilizați, neconflictuali și deosebit de comunicativi. Cu mustăți tradiționale. Cred că așa o să-l și numesc. Mustață Shop.

În alte știri:

Președintele României Klaus Iohannis a fost propus de către Academia Regală de Educație Fizică din Suedia la Premiul Nobel Pentru Hărnicie.

Cam atât. Andreea ai legătura.

#MuieLaStatuie #ImunoGloBulină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *