Hai, că vine douăzeci-douăzeci peste noi

Ganduri date spre citire, in data de:

2020Mă. Am eu pitici la căpuț sau anii ăștia se duc din ce în ce mai repede?! Mă rog, nu răspundeți. Știu, am pitici la căpuț.

Ce vream să zic. În afară de ”am încercat să fur startul, dar nu mi-a ieșit”.

Pentru mine, 2019 a fost un an în care am fost foarte ocupat. Am avut parte de câteva bucurii, de câteva rele, de câteva bune, de câteva împliniri de natură personală, de câte un pic din fiecare. Nu a fost mai rău decât 2018, ceea ce m-a bucurat și încă mă mai bucură.

Lucruri pe care vi le doresc și vouă pentru 2020. Mai puțin partea cu relele.

Să aveți un an nou plin de tot ce vă doriți. Să fiți ocupați. Să aveți de lucru. Să fiți sănătoși. Să vă bucurați de prieteni, de familie, să vă fie aproape. Să aveți parte de împliniri, de orice natură. De care să vă bucurați, indiferent de cât de mici vor fi. Să vă iasă tot ce vă propuneți.

Să fiți mai buni, mai înțelegători, mai fără pietre-n mâini, să nu mai judecați cu mintea fierbinte, să nu fiți răi… să fie pace-n lume și mâncare pentru balene. Sau ceva.

Mă rog. Dar cel mai mult, vă doresc să fiți sănătoși. Să fiți sănătoși, că pe restul le rezolvați voi, capabili cum vă știu. Nu contează câte grele vă aruncă viața-n față. Vi le aruncă pentru că știe că le puteți duce. Iar dacă sunteți sănătoși și mai abitir.

Mă. Și dacă anul nou n-o să vă fie mai bun decât 2019, măcar să nu vă fie mai rău! Asta-i tăt ce vă doresc.

Hai, că trebuie să închid aici. Că mi-a șoptit Greta în cască, că postările lungi ridică amprenta de carbon pe undeva.

Vă doresc să aveți un an, exact așa cum vi-l doriți. La mulți ani cu sănătate, masă plină de bucate, voie bună, noroc cu carul, la mulți ani și sus paharul!

Să ne auzim cu bine la anul!

2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *