In continuare fanul lui McGregor

Ganduri date spre citire, in data de:

McGregorAre cineva ceva împotrivă dacă mi l-am imaginat pe Moroșanu într-un meci cu Mayweather? Nu?! Bine.

Una peste alta, eu n-am fost dezamăgit. Ba mai mult, chiar mi-a crescut admirația pentru McGregor. Un nebun frumos.

Nu pot să spun că nu mă așteptam la rezultatul ăsta, dar am sperat la victoria lui McGregor. Pentru că #TeamMcGregor.

Mă rog. Ce vream să spun. Acum cred că toată lumea a văzut diferența dintre a face o viață de sport cu mănușile în mâini și una în care te folosești de tot ce ai în dotare și mișcările nu îți sunt limitate și nici îngreunate de mănuși.

Nu spun că luptătorii sunt mai slabi decât pugiliști sau invers. Ci doar că, în ring, într-un meci de box, pugilistul va câștiga. Dacă situația ar fi fost invers și Mayweather ar fi acceptat o luptă în cușcă cu McGregor, probabil am fi văzut cel mai rapid KO din cariera lui McGregor. Dar așa, a câștigat cel care știe jocul. Cel care știe sportul ăsta de la A la Z.

În sfârșit. Mie mi-a plăcut. Cu toate că n-a fost decât ”de show”. Cu toate că o să apară acum criticii și marii cunoscători în ale sportului, care o să facă tot felul de comentarii pe seama lui McGregor. Mie mi-a plăcut. Punct.

Cât de nebun să fi să-l provoci pe campionul mondial la box, la un meci?! Deși tu n-ai avut nici măcar un meci de box la profesioniști, în viața ta. Haha! McGregor for the win! Love that guy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *