Ma gasiti in spam!

Ganduri date spre citire, in data de:

Nu știu cum să încep chestia asta, așa că rup leucoplastul direct. Deci. Voi când v-ați uitat prin mail, în folderul de spam, ultima oară?

Măi oameni buni, frați și surori, vă spun, e altă lume acolo. Mai am un pic și mă las de Facebook. E o viață, o agitație așa, un zumzet. O vibrație! Altă lume, vă zic. Și cel mai tare e că toți vor să te ajute cu ceva! Mă, dar toți! Fiți atenți numai.

O firmă îmi vinde un laptop cu o reducere de 500 de lei și un cadou surpriză. Băi, surpriză!

Dorinel îmi spune unde să găsesc detectoare de radar! De radar! Îți dai seama ce tare ar fi? Mai ales că-s pieton!

Cezar și Maria îmi arată niște ochelari. Nu știu dacă sunt de soare sau de vedere, dar oamenii spun clar: n-o să mai fi orbit de lumina puternică, în viața ta!

Ovidiu îmi spune de o centură magnetică, pentru ăștia ca mine, care lucrează la birou și stau prea mult în fund. Magnetică!

Iulia mă invită la nu știu ce adunătură, unde să învățăm împreună despre prezentări în PowerPoint. Bine, Iulia cred că îmi scrie din 1998, dar oricum!

Nu știu ce agenție full service, mă invită la nu știu ce seminar gratuit pentru care trebuie să plătesc vreo 500 de lei. Făcem! Păi mi-au rămas deja vreo 500, de la calculator!

Natasha mă învață cum să nu mai sforăi! Dobra îmi dă și o soluție! Băi, Dobra! Soră cu Mobra!

Zamfir îmi vinde un stilou care cică ar șterge orice zgârietură! Băi, orice zgârietură! Ălea de pe retină nu se pun. Mergeți la Cezar și Maria.

Și într-un final, Cristina mă întreabă dacă vreau să aflu ce se întâmplă în căminul meu. Cică ar avea ea o soluție de folosit pe telefon.

Vă zic. Altă lume în folderul de spam. Altă lume! Cred că mă las de Facebook. Mă duc în spam. Că mă simt important. În centrul atenției. Respectat. Toată lumea are grijă de mine, de sănătatea mea, de viața mea. Nici nu trebuie să le dau like ca să primesc like înapoi. Ce să mai, vă zic, în spam e altă viață!

Bine, n-am citit decât titlurile. Că n-am timp să parcurg 25 de mailuri. Dar oricum, numai din titluri și deja mă simt mult mai bine.

Altfel, voi sunteți bine? Eu m-am trezit cu impresia că-i luni. O fi de bine sau de rău?

#ToTheAirport #SpamPamParamPamPam

Un raspuns la “Ma gasiti in spam!”

  1. Marian Juravle

    Good one ! Chiar imi place cum gandesti ! Cam multe ar trebui redirectionate in spam din viata de zi cu zi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *