Maini fericite…

Ganduri date spre citire, in data de:

Am psoriazis. De când mă știu. Bine, nu ceva de speriat. Îmi mai apar niște pete modeste pe la coate, pe mâini, pe la încheieturi.

Așa. Acum câteva săptămâni, o prietenă mi-a recomandat o cremă. Am mai încercat eu câteva recomandări până acum, dar în mare, cam toate au eșuat. Nu există leac definitiv pentru boala asta. Există doar unele provizorii. Și leacurile, ști și tu, funcționează ca orice alt leac. La unii merg, la unii nu. Ei bine, la mine nu. La mine nu funcționează decât soarele și rostopasca. Și nu e permanent nimic.

Mă rog. Cum ziceam. O prietenă mi-a recomandat o cremă. Am comandat crema de la producător, din magazinul lor online, și mi-a venit azi.

Acum. De ce-ți spun de cremă.

Crema asta, cum să-ți spun eu, e o cremă care are un conținut de 80% ulei pur CBD. Ce? Nu știi ce-i ăsta?! Îți zic eu. Ulei de canabis. De ca-na-bis. Bun?!

Acum, eu m-am dat cu crema asta pe mâini. Nu știu dacă o să mă vindece, dacă o să treacă, dacă face ceva.

Dar un lucru e sigur.

Mâinile mele sunt, în momentul ăsta, foarte foarte relaxate. Practic, le doare-n fundul degetelor de psoriazis. Am impresia că dacă are avea gura (îți dai seama, mâini cu gură) ar discuta acum între ele, despre univers, viața bună, ceva. Ar râde probabil, așa, aiurea-n tramvai. Sau de mine. Cine știe.

Foarte relaxate, vă spun. Cred că aș putea să cânt o piesă la pian acum, așa, fără nici un fel de probleme. Mă rog, dacă aș ști să cânt la pian.

Ce vream să spun. Azi e Ziua Fericirii, nu? Ei. Eu mi-am făcut mâinile fericite. Știi?!

Daniela, mulțumesc de recomandare. Dacă funcționează, fac o cinste.

#MâiniFericite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *