O tara plina de prosti

Ganduri date spre citire, in data de:

Coaliția pentru familie, această grupare (că nu pot să-i numesc organizație, pentru că le-aș face un bine) de indivizi care atestă un singur lucru. Unul singur. Că România e plină de tâmpiți. Am vrut să zic ”proști”, dar le-aș face un bine.

Nu vă faceți griji. După gay urmează și celălalte minorități. Celălalte culori. Celălalte etnii. Celălalte religii. Ăia necăsătoriți. Ălea necăsătorite. Mamele singure. Tații singuri. Ăia divorțați. Ăia de la țară. Ăia care n-au apucat școală. Ăia care n-au apucat vremuri bune. Ăia care nu stau în poziție de drepți. Ăia bolnavi. Ăia diferiți. Ăia cu și ăia fără. Orfanii. Șomerii. Defavorizații. Deci, un pic mai mult de, trei sferturi din țara asta.

Pentru că, nu înțelegeți greșit, ăsta e scopul. Într-acolo se îndreaptă. Nu vrea nimeni să niveleze ceva. Să egalizeze ceva. Să ajute pe cineva. Să facă un bine suprem. Nimeni! Vor doar să fie deasupra altora. Să fie ei supremi. Să vă arate ei, ce și cum trebuie să trăiești.

Ah. Și nu vă faceți probleme. Și ăștia cu familie tradițională, tot în găleata aia de căcat o să picați. Eventual. Pentru că, nu-i așa, familia trebuie să se dezvolte în anumite tipare, norme, reguli, șabloane. Dacă n-o să reușiți să vă încadrați veți fi niște paria. Numai buni de aruncat la marginea societății. Ostracizați și/sau folosiți ca niște rebuturi. Carne de tun, nu oameni cu drepturi egale.

Ce?! Zici că nu sună plauzibil?! Eu zic să te mai gândești. Nu că am avea o istorie la dispoziție care să ne dovedească asta. Doar zic să te mai gândești. Heil Hitler!

P.S. Nu-s o persoană (foarte) violentă, dar i-aș bate pe toți, peste bot, cu Drepturile Omului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *