Reclame pe Facebook

Ganduri date spre citire, in data de:

Știi cum îți apar toate reclamele ălea în News Feed? Adică, stai, că poate tu ești din ăla care reușești să le ocolești.

Deci. În News Feed-ul Facebook, îți tot apar niște reclame, legate de ce apreciezi, ce te interesează, cu ce interacționezi.

Te-ai uitat pe pagina unui trainer într-o zi, o să-ți tot apară reclame legate de traineri, sport, chestii. Ai scris ceva despre gogoși, îți apar reclame la patiserii, cofetării, gogoșerii, Palatul Parlamentului. Ai dat like la pagina Kaufland, îți apar reclame la mici sau cu ”Visit Hungary”. Ești interesat de gaming, îți apar reclame cu jocuri. Ești interesat de artă, îți apar reclame la concerte, festivaluri, festivități. Știi despre ce vorbesc, nu?!

No. Mie îmi apare reclama asta. (vezi mai jos)

Mă. Ce e ciudat e că, Facebook ăsta m-a nimerit la fix. Chiar mă gândeam să-mi cumpăr niște interceptoare Patriot. Dar nu găseam pe culoarea potrivită. Ah. Și nu găseam de-ăstea care să și detecteze, identifice și contracareze. Ba găseam care doar detectau. Ba care doar contracarau. Nici nu mai spun de ălea care doar identifică. Făcute la chineji.

Dar uite, acum, cu ajutorul Facebook, mi-am găsit interceptoarele Patriot potrivite! Cred totuși că o să-mi iau cu o mărime mai mare, să nu mă strângă.

Bine. Acum, nu te gândi că fac eu nu știu ce cu ele. Nu. Mi le iau, așa, ca să am. Le mai scot pe geam din când în când și trag cu ele după porumbei. Sau noaptea, când nu mă vede nimeni. Le-aș fi luat și la grătar, să mă mai distrez cu prietenii, dar cum a trecut vara, cred că o s-o las pe anul viitor.

Ah. Și să nu uit. Am auzit că iese o papară pe ele, dumnezeiască.

În fine. Ce vream să zic. Mulțumesc Facebook pentru reclamele personalizate și pentru ajutorul pe care ni-l oferi în fiecare zi. Să trăiască Zahărberg!

#MiSeÎntâmplăLucruri #LaMulțiAniTuturorCelorCare #LuniEPlinDeNebuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *