Recomandare: American Assassin (2017)

Ganduri date spre citire, in data de:

American Assassin (2017)Scurtă recomandare, numai bună pentru o duminică seară.

American Assassin (2017)

Așa cum o spune și titlul, cum probabil ați intuit, sau cum probabil ați văzut în trailerele de pe internet, filmul ne aruncă în veșnica poveste americană cu băieții răi vânați de băieții buni.

Și evident, povestea băiatului bun, cu o dramă majoră la activ, orbit de furie, care vrea să se răzbune și care cumva-cumva devine mașina perfectă de ucis. Înrolat, la fel de evident, în forțele americane. Ălea ale binelui.

Filmul, așa cum ne-am obișnuit din restul filmelor din această nișă (American Sniper, Black Hawk Down, The Hurt Locker și altele) este un lungmetraj care de fapt hrănește publicul american, avid de eroi ”pe bune”.

Per ansamblu, filmul nu este rău. Are o linie epică alertă, care te plimbă de la început până la sfârșit, în această poveste a eroului american.

Îl avem în rolul principal pe Dylan O’Brien (care pentru cunoscători, e băiatul ăla din Teen Wolf, care făcea cel puțin jumătate din serial).

Dar, băiatul a crescut și acum a devenit un bad ass, cu aspirații la roluri de acțiune dar și cu o interpretare pe măsură. Nu pot să zic că a făcut un rol slab, ba dimpotrivă. S-a potrivit perfect pe rol și l-a susținut perfect.

O altă surpriza plăcută din distribuția filmului, este Michael Keaton, care ca întotdeauna, ne arată actorie. Impecabil.

Îl mai avem în poveste și pe Taylor Kitsch (John Carter, True Detective), care este un actor bun, dar pe care nu-l prea prind rolurile de personaj negativ. Așa cum prestează în American Assassin. Dar, hei, de-asta se numesc actori.

Ce să mai. Un film făinuț, care nu te pune să îți storci neuronii și nici nu îți forțează vreo lacrimă pe la colțul ochilor. E cu bum-bum, pac-pac, bătaie și acțiune de la un cap la altul.

Mie mi-a plăcut. Dar, așa cum am mai spus-o de multe ori, eu nu pot fi un reper când vine vorba de filme, pentru că eu mă uit la multe filme, multe dintre ele slabe, dintre care la fel de multe mie îmi plac.

Hai. Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *