Recomandare: The Outsider (2018)

Ganduri date spre citire, in data de:

Revin cu o nouă recomandare, la fel de ușurică. Chiar dacă Variety l-a declarat plictisitor, fără savoare și lipsit de atractivitate, mie mi-a plăcut acest film. Nu-l pun pe răbojul cu cele mai bune filme, însă trece liniștit la categoria ”filme bunicele”.

E un film de duminică, aș putea spune. Sau marți. Dar plin de savoarea aia japoneză combinată cu poveștile cu gangsteri, Yakuza și un strop de dramă.

Așadar, astăzi, vă recomand o altă producție Netflix (mi-am făcut un obicei din asta și nu știu dacă e de bine).

The Outsider (2018)

Îi avem în roluri principale pe Jared Leto (care nu mai necesită prezentări) și pe Tadanobu Asano (pe care îl știm din Thor sau 47 Ronin).

Firul epic se petrece în Japonia, în perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial. Nick Lowell (Leto), un soldat american ținut prizonier într-o închisoare japoneză, îl ajută pe un deținut, Kiyoshi (Asano), membru al clanului Yakuza, să iasă din închisoare. Pentru acest gest, Kiyoshi îl ajută și el la rândul lui pe Nick să iasă din închisoare, însă făcând asta îl aduce pe Nick în lumea Yakuza. Nick va trebui totuși să răsplătească această reciprocitate, intrând astfel direct în miezul lumii interlope a Japoniei, lucrând pentru Yakuza.

Condimentăm un pic cu dramă, cu dragoste, cu trădări, cu loialitate, cu mafie japoneză și iese un film bunuț.

Ce se întâmplă, cum se întâmplă și de ce, vă las pe voi însă să descoperiți.

Așa cum am spus, filmul este unul ușurel. Nu e foarte spectaculos, chiar pe alocuri pare destul de liniar, dar dacă n-aveți la ce să vă mai uitați, vi-l recomand.

Link-ul IMDb: https://www.imdb.com/title/tt2011311/

Și trailer-ul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *