Romanii, știutul si drogurile

Ganduri date spre citire, in data de:

Băi, nene. Eu cred că românii au o problemă cu drogurile. Serios. Mă rog, au probleme cu căpuțul, mulți dintre ei, dar asta e altă poveste.

Ieri s-au stins din viață, doi oameni celebri. Keith Flint (frontman-ul de la formația The Prodigy) și Luke Perry (actorul devenit celebru în anii 90, pentru rolul din serialul de succes Beverly Hills, 90210). Rest in Peace.

Acum. Revenind la români. Două prietene din lista mea de pe Facebook, postează cu tristețe diferite chestii legate de cei doi. Fiecare despre unul dintre ei.

Al doilea comentariu la postarea despre moartea lui Keith Flint, vine de la o doamnă care spune că ”a murit de la droguri, alcool, petreceri non-stop și tras pe nas”.

Primul comentariu la statusul despre moartea lui Luke Perry, vine de la un domn care concluzionează că actorul a murit de la ”prea multe recreaționale, aici intrând: alcoolul, tutunul și drogurile”.

Băi, nene. Deci, cum să vă zic eu. Ăștia doi (și încă alții câțiva) vorbeau de parcă au stat cu ei în casă. Îi cunoșteau de când erau mici. Au fost la bere cu ei. Au împărțit împreună un parizer pus pe un ziar, când erau mici.

Duduia era umbra lui Keith și celălalt individ cânta în fiecare dimineață Kumbaya cu Luke Perry. Așa de bine, de convinși erau și de ”vorbeau în cunoștință de cauză”.

Dumnezeule, nu ne mai facem bine. Doar proști, răuvoitori și atotștiutori pe toate gardurile, gata să arunce cu piatra, bolovanul, stânca în capul oricui. Indiferent despre cine sau ce este vorba.

Pentru atotcunoscători:

Keith Flint s-a sinucis, pentru că suferea de o boală cruntă, depresia. Boală cu care se lupta de foarte multă vreme, după cum chiar el declara prin niște interviuri, chiar de dinainte să devină celebru. A renunțat la droguri, alcool și altele, prin 2009, și ducea chiar o viață mai sănătoasă decât mulți dintre noi/voi.

Iar Luke Perry a suferit un accident vascular cerebral acum câteva zile, din care nu și-a mai revenit. În afară de rolurile de bad-boy pe care le-a interpretat, Luke Perry n-a avut niciodată probleme legate de droguri și/sau alcool. Ba mai mult, era în realitate chiar un tip dintr-o bucată, onest, familist și cât se poate de carismatic.

Nu mă credeți?! Luați, în pana mea, internetul la mână și citiți, informați-vă înainte să aruncați cu pietre. Imbecililor. Atotștiutorilor.

#bleah

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *