Solutii am avea, dar n-avem solutii.

Ganduri date spre citire, in data de:

Săru-mâna, bună dimineața, să trăiți. Am înțeles că a spus doamna VeVe Dăncilă că există niște soluții, că avem soluții, că mai căutăm și alte soluții, că sunt niște miniștri cu soluții, soluții cu miniștri, probleme cu soluții, soluții la soluții, soluții soluționate, pentru fiecare soluție există o altă soluție, că dacă nici noi nu mai avem soluții, nu mai are nimeni și că prin guvern, în orice colț te uiți, există o soluție sau cel puțin un ministru cu soluții.

Doamna VeVe, săru-mâna, să trăiți. Vin sărbătorile imediat. Dacă tot avem pe plus, nu ne dați și nouă niște soluții de-ăstea?! Că trebuie să ne apucăm de curățenie zilele ăstea. Știți cum e înainte de război, trebuie să speli toate tancurile. Dar să nu fie soluții de-ălea îndoite. Că am mai pățit. Ne trebuie așa: soluții de geamuri, de aragaz, de gresie și faianță și de parchet. Nu ăla de lângă DNA. Parchet de-ăsta de lemn.

Când aveți timp, nu-i grabă. Dar să fie repede. Că a anunțat Busu că o să vină ploi și parcă văd că vin cu praf de-ăla saharian și ne murdăresc geamurile iar.

Să-l salutați din partea noastră și pe domnul Cristinel. Să trăiți.

(Nu râdeți, bă. Domnul Cristinel e spouse-ul doamnei VeVe. Așa scrie pe copacul Wikipedia. Viorica + Cristinel = Love. Nu mai fiți hateri.)

Săru-mâna, bună dimineața, să trăiți. Altfel? Eu bine, voi?!

#Soluții #AlteSoluții #AlteÎntrebăriAlteSoluții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *