The Consultant – serial de la Amazon

Ganduri date spre citire, in data de:

Christoph WaltzNu știu dacă există alt actor care să poată interpreta un rol negativ, atât de bine ca Christoph Waltz. Omul are fizionomia, trăsăturile, ticurile, jocul actoricesc PERFECT pentru un rol de ticălos. A luat și un Oscar pentru asta (că tot se apropie), pentru rolul din Inglourious Basterds. Dar, dacă e să dăm Cezarului ce-i al Cezarului, a luat un Oscar și pentru un rol de băiat bun, în Django Unchained.

Mă rog. Ce vream să zic. Îl puteți vedea în noua serie „The Consultant”. Tot pe rol de ticălos diabolic cu tot felul de chestii dubioase în spate. Nu vă spun despre ce e serialul, ca să nu fac spoil, dar vi-l recomand tare rău de tot. Ce pot să vă spun e că, din nou, Christoph Waltz face un rol magistral! Îți vine să-l bați de 3 ori și să-l contra-asasinezi de vreo 4.

Și chiar dacă gurile rele spun că The Consultant nu se ridică la statutul de „mare serial”, iar finalul i-a lăsat pe mulți cu mai multe întrebări decât răspunsuri, eu vi-l recomand. Chiar și dacă numai pentru Christoph Waltz. Vizionare plăcută!

Christoph Waltz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *