Vine vara, bine-mi pare…

Ganduri date spre citire, in data de:

Da, e din ce în ce mai clar. Vine vara.

Am văzut sandale cu șosete albe. Sau șosete albe cu sandale. Plus trening Sergio Tacchini. Cu capse la glezne. Am vrut să-i fac o poză, dar mi-a fost rușine. Ce bine ar fi arătat în albumul meu ”Anii ’90”. Eh.

Ah, da. Și un domn, îmbrăcat într-un halat albastru-șters, de maistru, cu o bască în cap de o culoare incertă, bătea un covor. Am vrut să intervin, pentru că eu chiar sunt împotriva violenței, mai ales a ăsteia domestice. Dar n-am putut. Mi-a intrat tot praful în ochi. Manevră evazivă, precis, din partea tovarășului.

Altfel, prin tot Brașovul miroase a liliac. În curând o să miroasă și a tei. Ce să mai, de vis, vă zic. Mai mare dragul să te plimbi, acum, la ceas de seară.

P.S. Am înțeles că doamna Crăcănuța Olgescu ne-a explicat printr-o demonstrație practic-vizuală, cine deține bijuteriile familiei, în familia tradiționalistă PeSeDe. E bine, ce să zic. Săru-mâna, să trăiți, doamna Crăcănuța. De ce ați pus-o pe doamna VeVe la mijloc, chiar între mese? Dacă trăgea cineva de vreuna dintre ele?! Cădea doamna VeVe cu nasul de pământ, Doamne feri. E posibil așa ceva?

Mă rog. Ce ziceam?! Ah, da. E clar. Vine vara. Bine-mi pare. În grădină am un liliac. Rimă albă.

Altfel, voi bine?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *