La mulți ani, 2021!

Ganduri date spre citire, in data de:

La multi aniȘtiți doar că mie îmi place să-ncep mai devreme, așa că, dacă aveți ceva de obiectat, grow up & get over it. Haha.

Mă, nu știu ce-ar mai fi de zis despre anul ăsta. Îngrozitor. În-gro-zi-tor. Cred că în toată viața, asta pe care am trăit-o pân-acum, n-am mai avut un an așa de prost. Bombardați de vești proaste, de situații proaste, de stare proastă. Și știu că nu numai la mine. Clar că și la voi.

Dar, uite, că vine un an nou. Și mai aruncăm ceva dorințe, gânduri, planuri în sacul cu speranțe (păcătos sac). Punem toate relele deoparte, aruncăm haina tristeții și intrăm cu capul înainte, cu gândul că 2021 va fi unul mai bun. Bine, nu e ca și cum am trece la alt nivel într-un joc de pe telefon. E doar un alt an. O altă zi. O vineri. Știu, sună un pic rece și pragmatic, dar așa e.

Paranteză. An care începe într-o vineri. Hell yeah! Haha.

Mă rog. Peste toate ăstea, rămânem cu speranța, așa cum ziceam mai sus.

Așadar, sper și îmi doresc, să aveți un an mai bun. Să fiți sănătoși. Să aveți putere de muncă. Să vă meargă toate bine. Și cumva, nu știu cum, să lăsați în spate tot ce s-a-ntâmplat în 2020. Să fiți alături de cei dragi vouă. Să vă bucurați de fiecare zi, de fiecare răsărit, de fiecare om din viața voastră. Pe scurt, să vă fie bine-bine.

Ce să mai. Să aveți un 2021 exact așa cum vi-l doriți!

La mulți ani cu sănătate, masă plină de bucate, voie bună, noroc cu carul, la mulți ani și sus paharul!

Să ne auzim cu bine la anul!

La multi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *