Recomandare: Backstabbing for Beginners (2018)

Ganduri date spre citire, in data de:

Salut. Pentru pasionații de drame politice, povești cu corupție (altele decât ăstea de la noi din țară), filme care provin din povești adevărate, astăzi:

Backstabbing for Beginners (2018)

Un film care are la bază o poveste reală: unul dintre cele mai mari scandaluri din lumea politică internațională petrecut sub umbrela ONU. O conspirație adusă la lumină de un tânăr idealist, angajat al ONU în cadrul programului ”Oil for Food”.

Îi avem în rolurile principale pe Ben Kingsley (care după ce a luat un Oscar pentru interpretarea lui Ghandi, în ultimul timp aș putea să jur că începe să fie cel mai potrivit actor pentru roluri negative, de bad guy) și pe mult mai tânărul Theo James (care pe lângă o față drăguță și istoricul de filme Divergent, Insurgent, Detergent, se pare că mai poate să joace și altceva).

Povestea este destul de liniară și ușor predictibilă pe alocuri. Însă ea se trage dintr-o poveste reală, deci nu știu cum ar mai fi putut fi schimbată. Nu ne lipsește însă drama, lupta pentru dreptate, conspirația, twist-urile politice și dragostea, presărate într-o oră și jumătate de film.

Un film bunicel, ușurel. Dacă n-aveți la ce să vă uitați, vizionare plăcută.

IMDb: https://www.imdb.com/title/tt5153288/

Trailer:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *