Recomandare: Pet Sematary (2019)

Ganduri date spre citire, in data de:

Deci, ce-am înțeles eu din Pet Sematary (2019) e că la sfârșit se transformă toți în Familia Adams. Știu, fac un pic de spoil, dar o să mă scuzați voi după ce-l vedeți. Dacă nu cumva știți deja ending-ul. Dar în rest, foarte fain filmul. Lungmetrajul. Ăsta, remake-ul.

Și chiar dacă e catalogat pe IMDb ca fiind Horror, Mystery, Thriller, eu aș băga versiunea asta mai mult la Mystery. Că de horror și thriller, a fost cam mică porția.

Are un pic de suspans, un pic de mister (ușor intuibil), un vârf de cuțit de horror (pun intended) și o linguriță mică de thriller. Și putem să zicem că și un joc actoricesc destul de bun. Lucru pe care îl veți simți, dacă știți povestea. Decorurile sunt faine, te atrag în ele. Despre poveste nu mai spun, că ori ați citit cartea ori ați văzut celălalte ecranizări.

În rest, e un filmoc făinuț, ușurel, de duminică, de văzut cu iubitul/iubita pe întuneric. Vi-l recomand, dacă n-aveți la ce să vă mai uitați.

P.S. Eu m-am uitat la el mai mult pentru Jason Clarke, care mi se pare un actor foarte bun. Are el un je ne sais quoi, care îmi place și care-l pune peste medie printre actorii din topul personal.

Mă rog. Deci, o nouă ecranizare la Pet Sematary. Vizionare plăcintă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *